2010. november 18., csütörtök

Dia Cavallis: Estella

Dia Cavallis: Estella

Magyarország első spirituális kalandregényében, az Estellában minden együtt van, ami az igazán 'felhőtlen' szórakozáshoz kell. Az Estella egy krimi és egy évszázadokon átívelő szerelmi történet misztikus ötvözete, melyben a kérdések mellett végre válaszokat is találsz.

Az Estella dinamikus, pörgős világában egy rejtélyes bűncselekmény történik a salisbury-i katedrális alatti barlangrendszerben, a nyomozók értetlenül állnak az eset előtt. Eközben New Yorkban Vin Burns érdekes megbízást kap: Európában kell felkutatnia egy középkori, nagyon értékes kéziratot.

A szálak meglepő módon egy lányhoz vezetnek, Budapestre. Vajon ez a lány Estella?

A regény egy mágikus földrajzi és lelki utazás - mely során Estella kalandjaiban az ókori mitológia és fantázia világának lényei kelnek életre -, meglepő végkifejlettel. Az Estella sokféle módon segíthet egy kicsit elemelkedni a valóságtól, és számos üzenetet rejt valamennyi ember számára. Ha el akarsz szakadni a mindennapok őrületétől, ha válaszokat keresel, vagy csak egyszerűen szórakozásra vágysz, éld át Te is az Estella nyújtotta kihagyhatatlan élményt.
 
Részlet a könyvből:
 
"Eközben az altemplomban a Lány visszatért a meditációs állapotból. Mintha álomból ébredne, derűsen, mosolyogva nézett Vinre.
– Ugye, megmondtam, hogy megszerezzük, szívem? – kérdezte a szeme, de Vin arckifejezését látva torkára fagyott a szó.
És ekkor meghallotta ő is az iszonyú dübörgést, amely közvetlenül a fejük felett, egyre sürgetőbben dobolt. A zsigereiben érezte, hogy érte jöttek. Akármik is ezek, de őt akarják! Egy sós könnycsepp gördült le az arcán, amikor Vinre nézett:
– Értem jöttek! – kiáltotta neki, mert a dübörgés már mindent elborított.
– Nem hagyom, hogy bántsanak! – üvöltötte a Férfi, átölelve őt.
A Lány lassan elkezdte ingatni a fejét:
– Nem, nem! Nem tudsz tőlük megvédeni! Hát nem érted? Ezek nem ebből a világból valók!"
 
További információ az íróról és a könyvről

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése