2014. január 12., vasárnap

Pajor Enikő: A láthatatlan harc – Angyalok és démonok világa

Pajor Enikő: A láthatatlan harc – Angyalok és démonok világa


A regény, amellett, hogy egy manapság divatos téma „szakértőjévé” tesz, lerántja a leplet a láthatatlanról és bepillantást enged egy kíváncsian várt világba.
Miért történnek megmagyarázhatatlan dolgok az életünkben? Az igaz történeteken alapuló izgalmas könyv a főszereplő és környezete lebilincselő élettörténetein keresztül nyújt nem hétköznapi válaszokat. A megoldhatatlan megoldhatóvá, a felfoghatatlan felfoghatóvá, az elképzelhetetlen elképzelhetővé válik.
Mindig a jó győz? Ki irányítja ezt a világot? És ki irányítja az embert? Életbevágó kérdések merülnek fel az olvasó fejében, miközben a történet sodrása magával ragadja, kikapcsolja és szórakoztatja. Thomas, a sármos üzletember, különleges „ajándékot” kap, melynek egyedüli célja, hogy a körülötte élők sorsát megváltoztassa. Utazásai alatt sokféle emberrel találkozik, a francia Riviéra milliárdosaitól az erdélyi kis falu nincstelenjéig. A történet kibontakozása során kiderül, hogy halandó létére képes lesz-e élni lehetőségeivel, betölteni küldetését és megfelelően használni „ajándékát”, vagy a csapdák fogja lesz. Az angyalok és démonok tevékenységét és jellemét, a főszereplő körül zajló eseményeken keresztül ismerhetjük meg.
A könyv regény – nem tanulmány!
A történet szálait a képzelet vezeti, viszont a kitalált szereplők „magukra vállalták” a valódi szereplők – az igaz történetek átélőinek – kínjait és örömeit, kudarcait és sikereit; időnként egészen a sírig (vagy azon túl is…).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése