2010. január 14., csütörtök

Ágoston Beáta: Meg nem értett jelek


A könyv azoknak az embertársaknak szól, akik az embert foglalkoztató négy alapkérdésre:
- Ki vagyok? - Honnan jöttem? - Hová tartok? - Meddig leszek itt? – választ/válaszokat szeretnének, és akiket az, hogy: „Ember” válasz szinten nem elégít ki. A gondolkodó emberi lények eme válasszal nem elégszenek meg! Amikor elgondolkodsz ezeken a kérdéseken, akkor adsz igazán értelmet az életednek!
Mivel a nagy játékban - amit ÉLET-nek nevezünk - nincsenek véletlenek, ezért mindig csak azt az embert fogod meglátni, aki számodra üzenetforrást jelent. Akár csak a nézése, egy mosoly, vagy egy arckifejezés, ami ott akkor jelen van, de mégis ott van! Kimondatlanul is lehet szavakat és mondatokat közvetíteni egymásnak. Kapod a jeleket, kapod az impulzusokat,…de tudd, hogy: mindig csak olyan emberekkel fogsz kapcsolatba kerülni, akik az életfeladatodban, mint segítők részt vállaltak! És így van visszafelé is!
Amikor megformálódik a személyiségünk, egy sorozat jel válik megfigyelhetővé csupán az arcunkon. Az arc nagyon jól tükrözi mindazt, ami bennünk, a testünkben, ami a lelkünkben zajlik. Egyfajta jelzés a külvilág és önmagunk számára is. Mondják azt is, hogy: a külső a belső tükörképe. Valóban!
Ahogyan a külvilág felé megmutatod magad, valójában az van benned!
Minden, ami bennünk van, kivetül, s egyfajta tükröt tart szembe velünk minden embertársunk! Amikor jól érzed magad, akkor mosolyogsz. Ez egyfajta jel arra vonatkozólag, hogy valóban felszabadult vagy, s jól érzed magad a bőrödben. Amikor viszont valami rossz hír felkavarja az érzéseidet, akkor mit teszel ki a külvilág felé? – Azt, hogy valami problémád van. Ez megnyilvánul akár abban, hogy a nézésed szomorú, vagy lebiggyed a szád, esetleg a sírás is nagyon jól érthető jel. A betegség is egy jel. Jelzés arra, hogy a benned lévő dolgokban zavar keletkezett, s fizikai szinten megjelenik valamilyen elváltozás. Életed története csak akkor válik értékessé, amikor visszatekintesz a bejárt útra.
Meglátod az összefüggéseket, és a határtalan intelligencia által az Univerzumból kapott jeleket, üzeneteket megtanulod értelmezni. A „meg nem értett jelek” a benned megfogalmazott kérdésekre válaszként jelen vannak mindig és mindenütt… csak figyelj!
Életed egy természetes áramlási folyamat, melyben a kapott jeleket észlelni, s felhasználni kell ahhoz, hogy a lélek szintjén élve tisztán lásd az élet adta igazságokat.
Életed csodálatos részét akkor tapasztalod meg, amikor a határtalan lehetőségekből kiragadod a számodra értékes dolgokat, és értelmet adsz nekik.
A Te közreműködésed nélkül nincs értelme egyetlen egy eseménynek sem! Használd a jeleket, üzeneteket, a véletlennek tűnő egybeeséseket szándékod és álmaid megvalósítására, céljaid elérésére!
A könyv elérhetősége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése